Excavating a hidden gem

Another successful conversion project for Campbell McCrae.

When we first met with the clients at this property, we were shown a dark, damp, cold and under utilised room, store and disused public toilet block. The challenge was set for us to deliver a series of family spaces which felt light and spacious, and could deliver modern day comforts within a historic shell.

Despite the low ceilings and the 'wonky' nature of the property, as a team (Campbell McCrae, the contractor and of course the client) we were able to achieve some stunning results. The gem of this project was the decision to excavate behind an old bakery oven in order to link two spaces together, and explore unaccounted for space. The result, much to the clients delight, was a space perfect for their dream temperature controlled wine room.

2014-06-18 15.56.48

Before

20160310_085704
After

20160310_085737   20160310_08572120160310_085832a   

Click the images to enlarge

Comments are closed.